Samsung GSM Reparaties.

Voor een smartphone reparatie bent u bij Quick Mobile Services aan het juiste adres. Welke Samsung reparatie u ook nodig heeft, wij helpen u verder.

Samsung Premium Support
Quick Mobile Services heeft nauwe contacten met groothandels die gespecialiseerd zijn in Premium Samsung onderdelen. Dit houdt in dat Samsung reparaties uitgevoerd kunnen worden met fabrieksgarantie.

Voor een Samsung reparatie op dezelfde dag kunt u contact opnemen met Quick Mobile Services. Bij Samsung reparaties ontvangt u het toestel gerepareerd binnen 2 dagen* retour. De verzendkosten bedragen standaard € 15,-. Binnen Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en Zoeterwoude (Rijndijk en Dorp) is haal- en brengservice GRATIS!.

Maak afspraak

Samsung Tablets & Notes Reparaties.

Sommige mensen schaffen direct een nieuwe tablet aan als de oude tablet defect is. Dit is een logische actie, maar in feite is het aanschaffen van een nieuwe tablet vaak helemaal niet nodig. Wat veel mensen niet weten, is dat de meeste defecte onderdelen van een tablet namelijk eenvoudig vervangen kunnen worden. Op deze manier heeft u geen nieuwe tablet nodig, maar kunt u uw oude tablet voor slechts een klein bedrag laten repareren.

Als u uw tablet iedere dag intensief gebruikt, is de kans aanwezig dat u vroeg of laat te maken krijgt met een defecte Tablet. Zo kan uw kostbare tablet kapot gaan door slijtage, maar kan de tablet ook beschadigd raken door het laten vallen van de tablet of het op een andere manier onzorgvuldig omgaan met de gadget. Is uw Samsung Note of Tab Pro kapot gegaan en vraagt u zich af wie deze kan repareren? Meld uw defekte tablet dan aan via ons aanmeldformulier, want Quick Mobile Services is gespecialiseerd in de Samsung Note en Tab Pro reparatie.

Maak afspraak

Android Ondersteuning.

Je Android-smartphone of -tablet loopt meestal als een zonnetje, maar het blijft een stuk hardware, en daar kunnen dingen mee fout gaan. Zelfs de nieuwste Galaxy S7 of een ander nieuw model kan problemen veroorzaken. Wij kennen de problemen waarmee Android-gebruikers te maken kunnen krijgen. Dit zijn meestal problemen dat bijvoorbeeld de batterij snel leegloopt of dat de gebruikersinterface trager wordt. Meld uw toestel via het onderstaande aanmeldformulier aan om te kijken of wij u iets voor u kunnen betekenen.

Maak afspraak

Aanmeldformulier.

  Uw adres

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoon (verplicht)

  Straat + Huisnummer (verplicht)

  Postcode + Plaats (verplicht)

  Merk, Model en Type (verplicht)

  Duidelijke klachtomschrijving (verplicht)

  Upload uw foto (optioneel)
  Max 2,5Mb .jpg .png of .zip bestand

   

  Aanvullende opmerking (optioneel)

   

  Heeft u vragen of ideeën?

  Telefoon: 071 – 341 14 18
  Mobiel: 06 – 508 99 611
  Mail: info@qmobileservices.nl
  Website: www.quickmobileservices.nl

  Rooseveltstraat 41
  2321 BL Leiden